Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /data/web/virtuals/202514/virtual/www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Změna názvu společnosti

Vážení členové Kartografické společnosti,

rád bych vám na konci tohoto roku chtěl sdělit, že naše společnost byla zapsána ve spolkové rejstříku jako zapsaný spolek s novým názvem, který jsme si odsouhlasili na posledním plenárním zasedání. Nyní jsme tedy oficiálně Česká kartografická společnost.

Stejně tak bych vám všem chtěl poděkovat za celoroční práci, kterou jste pro kartografii vykonávali, ať už v komerčním, nekomerčním nebo akademickém prostředí. Samozřejmě, někdo pro společnost dělal více, někdo méně, ale celkově se stále snad i posunujeme trochu dopředu. A to i v souvislosti s celosvětovou akcí Mezinárodní rok mapy. Jako výbor společnosti oceníme, když se budeme v rámci oboru nebo i trochu mimo něj setkávat co nejčastěji, na různých odborných nebo i společenských akcích. A budeme také rádi, když budete někdo sami organizovat odbornou akci, budete ji organizovat i pod naší hlavičkou a budete nás o ni informovat.

Na závěr mi dovolte, abych vám všem popřál hodně zdraví a spokojenosti v roce 2016. Ať se vám všem daří v osobním i profesním životě.
S pozdravem „Máme rádi mapy (We Love Maps)“

Václav Talhofer


Kolektivní členové ČKS

KARTOGRAFIE PRAHA
Katedra geoinformatiky Univerzity Palackého v Olomouci
Katedra geografie Masarykovy univerzity
T-Mapy
Výzkumný ústav geodetický, topografický a kartografický
Katedra geomatiky Českého vysokého učení technického
Moravské kartografické centrum
Geografický ústav Masarykovy univerzity
Katedra geografie Technické univerzity v Liberci
Univerzita obrany